De ce exista Tequila Sunrise

Image source: Jacob Dahlstrup – http://www.jacobdahlstrup.com/

 

Hai sa ne plimbam tiptil, intre linii si cuvinte

Arta reciclata are o conotatie usor negativa, fiind deseori trecuta la categoria superflu si deloc long lasting, de parca imortalitatea ar fi darul cel mai de pret. Fluturi din cutii de bere, pantofi din hartie, sculpturi din tetra pak.

Adevarul e insa ca reciclam prin insasi natura noastra. Suntem niste mici harciogi care strang si strang si nu dau drumul in veci comorilor gasite. Cel mai adesea facem colectii fabuloase de sentimente, impresii, senzatii pe care le recreem in functie de interlocutor sau situatie. Numai de cate ori ne-am regandit inima – ma vrea, nu ma vrea, imi place, trebuie sa fac asta, vaaaai cum ar fi sa imi iasa faza, cat imi doresc ma !…artistul din fiecare lupta si dezleaga sufletul prin sinapse si dor. La ora asta tarzie  il vad undeva intre Sf Gheorghe ciuntind balauri si Rodin muscand din pietre.

Si asta pentru ca din cand in cand avem cu totii nevoie de un reset,  fix momentul ala in care te  intorci in tine, se face liniste de-ti vine sa strigi “e bezna, ma !” si lucrurile se pun in ordine. Atunci iti explici Pastele, Craciunul, marile depresii, inghetata de la 1 noaptea, inotul dis de dimineata si un pahar portocaliu de Tequila Sunrise in loc de supa.

Ce accent ar avea bananele daca ar vorbi ?

 

Advertisements