Fitzosenii….dispensabile necesare pentru frumos

Sunt lucruri fara de care poti trai in pace, dispensabile cum ar veni, neesentiale, pe care nu le-ai putea lua vreodata pe o insula tropicala sau pune intr-un kit de supravietuire.
Lucruri de care nu ai neaparat nevoie imediata.
De fapt nu stiai c-ai avea vreodata nevoie de ele, pana sa apara brusc in viata ta si sa ti-o faca mai frumoasa.

De Craciun. Intuneric in camera, iar ele erau singurele care palpaiau sub brad. Atmosfera, feerie, zambete pe sub gene.
–  Ce frumooooos ! ce dragut….!! ai facut tu asta ? uite cu lumineaza…
–  Philips. Reincarcabil.
–  …………….?!?!!!
–  Serios

Lumanari de ambianta – licaresc cald, moale si palpait la fel ca cele reale, de parca ar avea un fitil aprins; doar ca n-au. Se sting sau pornesc simplu, inclinandu-le in lateral. Sunt reincarcabile printr-un sistem wireless si oricum te tin cam 12h, deci le poti lua cu tine oriunde si lasa pornite fara a sta cu teama ca dai foc la casa/masina/cort/hotel.

Desteptator Wellness –  un mixt intre un ceas desteptator si o lampa menit diminetilor intunecoase de iarna. Functioneaza pe principiul trezirii naturale: simuleaza rasaritului de soare, astfel incat, cu jumatate de ora inainte de ora setata, incepe sa lumineze ,treptat, din ce in ce mai puternic. In plus, are sunete ale naturii, delicate, pentru o trezire si mai usoara, radio, conectare la mp3player si un dispozitiv special pentru aromaterapie.

Clinic demonstrat, organismul se trezeste mai fresh. Eu demonstrat, este a happy lamp, pe care am tinut-o in brate vreo ora si de care nu mai vroiam sa ma dezlipesc, razand de bucurie in lumina, asa pur si simplu. Emite mai multe culori, insa cel mai mult imi place lumina de soare de vara care-mi duce zambetul pan’ la urechi.

Fitzosenii, stiu. Eu le-as zice dispensabile necesare pentru frumos.

Images sources: Philips. com  & Conrad.nl

Advertisements